stresss
Rabu, 14 Mei 2014 • 6:35 PTG • 0 comments
hai assalamualaikum peeps ! how are you. sudah lama ku tidak hupdate blog. agak lama dan lama dan lama


saya sedang menduduki pepriksaan pertengahan tahun. sangat stress// feeling erghh. saya tidak suka exam. exam killllll me. blg pom orang dok lawat mane doh.


bulan ni macam macam perkara yang berlaku, and of course baru selesai lawatan. setelah sekian lama bertungkus lumus buat kertas kerja. macam macam halangan nok buleh gi KL. padahal KL je pom. yeyy.

dan yang paling pentingg, cikgu hafizzz gi. hahaha. gedik. cikgu hafiz merupakan cikgu yang paling muda di sekolah. hahah skema rapat ayat.

lepasni dah takde semua tu, sebab 6 bulan lagi aku dah amik SPm. debor. macam maner nie. oklha fine, atrger 9A+ je. fizik dok target. exam fizik entah hape hapee aku jawab . merapuu. pusing kiri kanan semua pegang kepala. dgn formula yang perlu diingati. syariah ulak aku memang dariii dari dulu dokleh gi dengan tajuk usul fikh. ustazah boom AJE. hahaha

cepatlha habis semua nie. dok larat dohhhh.

fokus trial pulak. nak pergi DQ. tapi trial kena 6 A KE ATAs.ok fine. saya buat. senang je belajar tapi kimia fizik addmath macam hampehhhhhhhhhhhh.


ok la, takdok modal actually. sekadar nak menyedapkan je. bye. see you soon


#tengah belajar buat animasi. cipta kartun yang boelh bergerak sendiri. pakai animation software. sangat seronok. lepasni boleh buat kartun eh. sekarang dah tahu macam mana kartun boleh bergerak. haaa, tu untung belajar ICT. hahaha bye !

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming.dont forget to follow :)


Welcome


Assalamualaikum peeps ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : i love chocolate very much. -.-
Status :i'm who am i. gila running man sekarang :):p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Fara-Hana

Remember!!dont remove this section!!